Μέσα στα νεύρα φαίνεται πως ήταν η Σοφία Δανέζη κατά το χθεσινό επεισόδιο του «Big Brother». Η τραγουδίστρια κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να «αρπαχτεί» με όλους τους συγκατοίκους της και μάλιστα έφερε σε σημείο τον Δημήτρη Κεχαγιά με τον οποίο έχουν έρθει κοντά από την πρώτη στιγμή να επιθυμεί να αποχωρήσει από το σπίτι.

Η αρχή έγινε όταν οι διαγωνιζόμενοι του «Big Βrother» βρέθηκαν στον κήπο του σπιτιού προκειμένου να παίξουν ένα ακόμα παιχνίδι.

Ενώ συζητούσαν τους κανόνες και αν τελικά θα πετάνε ο ένας στον άλλον τη μπάλα σε μορφή πρόβατου ή τη μπάλα σε μορφή γουρουνιού, η Σοφία Δανέζη κατευθύνθηκε στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή και φανερά εκνευρισμένη τους ρώτησε: «μ@λ@κ@, τι γλώσσα πρέπει να σας μιλήσουμε;».

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που δεν του άρεσε το ύφος αλλά και η γλώσσα που χρησιμοποίησε η φίλη του, της απάντησε άμεσα και στον ίδιο τόνο: «Ότι και να μου μιλήσεις, εγώ θα πετάξω το πρόβατο. Τι έγινε;».

«Ωραία, άμα γίνει ποινή…» ξεκίνησε να λέει η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης της απάντησε πως αν επιβληθεί ποινή, θα αφορά εκείνον.

«Εσύ πολύ υπεραρχηγός είσαι Δημήτρη!» φώναξε η Σοφία με τον Δημήτρη να της απαντά να «πατήσει φρένο».

«Μην μου ξαναμιλήσεις ποτέ ξανά, ακούς Δημήτρη Κεχαγιά; Έτσι θα μιλάς στις φίλες σου, όχι σε μένα. Δεν γουστάρω να μου μιλάνε εμένα άντρες με αυτόν τον τρόπο» συνέχισε να φωνάζει η Σοφία Δανέζη και οι υπόλοιποι συγκάτοικοι απλά κοιτούσαν τον καβγά που είχε ξεσπάσει.

«Μάθε να μιλάς!» αρκέστηκε να απαντήσει εκείνη την στιγμή ο Δημήτρης Κεχαγιάς ενώ η Ραμόνα Ραμοροσάνου μπήκε «σφήνα» παροτρύνοντας τους συμπαίκτες της να σταματήσουν τον καβγά.

Αυτό προκάλεσε ακόμα χειρότερη έκρηξη της Δανέζη η οποία ρώτησε την συμπαίκτρια της πως θα αντιδρούσε εκείνη αν ένας άντρας της μιλούσε με τρόπο ανάλογο του Κεχαγιά και αποχώρησε στο χώρο του καπνιστηρίου.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θέλησε να πάει να τη βρει εκεί και να μιλήσουν ώστε να λυθεί η παρεξήγηση τους.

«Μην τυχόν και έρθεις εδώ, είμαι εγώ! Φύγε» του ξέκοψε η Σοφία Δανέζη.

«Άκουσε να δεις, από το πρωί προσβάλλεις» είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και φεύγοντας της τόνισε έτσι να μιλάει στους φίλους τους.

«Αντρικές μ@λ@κίες. Μη μου μιλάς. Δεν θέλω να σε ακούω» φώναζε ξανά και ξανά η Σοφία Δανέζη.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς επέστρεψε ξανά στο καπνιστήριο όπου ξεκίνησαν να έχουν άλλη μια συζήτηση με την Σοφία η οποία τον κατηγόρησε πως ακολουθεί στρατηγική.

Την ίδια κατηγορία εξαπόλυσε και ο Δημήτρης Κεχαγιάς στην συμπαίκτρια του και μάλιστα ανέφερε: «Εγώ φταίω που σε κάλυπτα».

«Με έχεις πρηζώσει για όλους εδώ μέσα…» άρχισε να λέει μεταξύ άλλων η Σοφία με τον φίλο της να της τονίζει πως ότι λέει της το λέει για να την  «ξυπνάει».

«Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε ήθελαν ούτε οι τοίχοι» της υπενθύμισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και συνέχισε να την ρωτάει τι έχει πάθει.

«Συναναστρέφεσαι με τέτοια αντράκια; Τέτοια ανθρωπάκια έχεις δίπλα σου; Θες να φύγουμε; Για το παιχνίδι μιλάμε;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Αρκετή ώρα μετά τον έντονο καβγά τους, ο Δημήτρης Κεχαγιάς παρέμενε προβληματισμένος και σκεπτικός. Ο παίκτης μπήκε στο δωμάτιο όπου μέχρι εκείνη την στιγμή μοιραζόταν με την Σοφία Δανέζη και άρχισε να μαζεύει τα πράγματα του.

«Πάω σπίτι μου γιατί μου σπάσατε τα α@@@α» απάντησε στην σχετική ερώτηση που του έκανε η Σοφία βλέποντας τον να πακετάρει και να τοποθετεί τα ρούχα του στις βαλίτσες.

Η Σοφία Δανέζη σηκώθηκε από το κρεβάτι που ήταν ξαπλωμένη και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του Δημήτρη από τη βαλίτσα και να τα βάζει πίσω στη θέση τους.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μπει μέσα στην ντουλάπα και να κάτσει πάνω στα ρούχα του προκειμένου να τον εμποδίσει να πακετάρει.

Ο «Big Brother» παρακολουθώντας το σχετικό σκηνικό που διαδραματιζόταν στο δωμάτιο φώναξε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Big, άνοιξε μου να φύγω» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ο Δημήτρης μπαίνοντας στο δωμάτιο ενώ ο Μεγάλος Αδερφός του ζήτησε να κάτσει στη θέση.

Με τον εκνευρισμό να είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο του, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ζήτησε από τον Μεγάλο Αδερφό να ανοίξει άμεσα την πόρτα του σπιτιού προκειμένου να αποχωρήσει.

Λίγη ώρα αργότερα, ο παίκτης ξέσπασε μιλώντας στον Big Brother και με τα μάτια του κατακόκκινα ανέφερε όσα τον ενοχλούν μέσα στο σπίτι.

«Δε με χωράει το σπίτι, δε με σηκώνει το κλίμα αυτό» τόνισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.