Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η κινηματογραφική κωμωδία «Χαλβάη 5-0» καθώς η διαμάχη του πρωταγωνιστή της ταινίας, Μάρκου Σεφερλή με τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, αναφέρθηκε η πληροφορία του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά, πως ο σκηνοθέτης της ταινίας και κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή δικαιώθηκε δικαστικά σε ότι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα της.

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Ant1, ανέφερε αρχικά: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαστική απόφαση. Η μόνη δικαστική απόφαση είναι αυτή που έχω αναφέρει τις προηγούμενες φορές, που απορρίπτει την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων».

Ο κ. Σαρρής πρόσθεσε: «Είναι δεδομένο ότι ο κ. Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά κατά του κυρίου Καμπίτη και ήδη προετοιμάζουμε τα σχετικά δικόγραφα» και τόνισε: «Αυτή τη στιγμή, μελετάμε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, το έχουμε στα χέρια μας και θα ζητήσουμε από το κανάλι όπως σας είπα την αποκατάσταση. Είχε εμφανιστεί ο κύριος Καμπίτης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την προηγούμενη Κυριακή. Όχι προχθές, πριν από 9 μέρες».

Σημειώνεται, πως ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε στα όσα είπε ο σκηνοθέτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Μάνος Καμπίτης, αναφέροντας τη δική του πλευρά σε ότι αφορά τα γεγονότα, είχε πει μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια.

Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του».

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.