Ο Παναγιώτης Βαρουξής, ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους το βράδυ της Παρασκευής και ήταν εκείνος που αποχώρησε από το σπίτι του «Big Brother».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Παναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ και μίλησε για την συμμετοχή του στο reality, την αποχώρηση του αλλά και την Χριστίνα Ορφανίδου.

«Δεν το περίμενα, μου ήρθε μια κρυάδα εκείνη την ώρα. Τα πράγματα μέσα τα βλέπεις τελείως διαφορετικά απ’ ότι τα βλέπεις έξω. Όταν βγήκα έξω είδα πως έχουν τα πράγματα. Είδα ποιοι πραγματικά ήταν δίπλα μου» ανέφερε ο παίκτης για την αποχώρηση του από το «Big Brother».

Σε ερώτηση αν ένιωσε ερωτικά για την Χριστίνα Ορφανίδου με την οποία περνούσε σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας μαζί της, ο Παναγιώτης Βαρουξής σημείωσε: «Με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα.

Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή. Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας. Αυτό που λες, “ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα”. Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι.

Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι».

Αναφορικά με δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου η οποία ανέφερε πως τα δίδυμα της έλεγαν ποιον να ψηφίσει, ο Παναγιώτης Βαρουξής τόνισε πως η πρώην παίκτρια είπε ψέματα.

«Ήρθαμε κοντά με την Χριστίνα. Ήταν στρατηγικό από εκείνη» είπε και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιήθηκα από την Χριστίνα γιατί ουσιαστικά είδα ότι ήρθε κοντά μου για στρατηγικούς λόγους. Το είδα αυτό. Με προσέγγισε για στρατηγικούς λόγους».

Ο Παναγιώτης Βαρουξής αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη την οποία τόνισε πως την αγαπάει. «Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη την αγάπησα μέσα σε εκεί.

Είχα εμπιστοσύνη εκεί μέσα στον αδερφό μου και ελάχιστη στην Άννα Μαρία. Και όταν βγήκα και είδα τα βιντεάκια, πραγματικά την αγάπησα. Στηρίζω φουλ την Άννα Μαρία».