Η Εύα Σιμάτου εμφανίστηκε στην σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» και από την πρώτη της εμφάνιση κατάφερε να γίνει ένας από τους πλέον αντιπαθητικούς χαρακτήρες και αυτό γιατί είναι εκείνη η συγκρατούμενη που κάνει τη ζωή της Ελένης Σταμίρη σκέτη «κόλαση» μέσα στη φυλακή.

Η ηθοποιός υποδύεται τη Μαίρη Χατζίδου η οποία όταν αντίκρισε την μεγάλη Σταμίρη την αντιπάθησε αμέσως.

Η Εύα Σιμάτου, το μεσημέρι της Δευτέρας, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για την συνεργασία της με τη Μαρία Κίτσου και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ο κόσμος μου λέει “τι κάνεις στην Ελένη” και πως είμαι επιθετική. Με χαρακτηρίζουν δηλαδή από τον ρόλο αλλά αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι πλέον ότι ο κόσμος διαχωρίζει την ερμηνεία και τον ηθοποιό και τον χαρακτήρα. Για αυτό ακούω σχόλια “μπράβο” και “κατάφερες να μας κάνεις να σε αντιπαθήσουμε από την πρώτη στιγμή”» ανέφερε η Εύα Σιμάτου.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο χαρακτήρα που υποδύεται: «Η Μαίρη Χατζίδου έχει κάπως καλμάρει με την Ελένη στα τελευταία επεισόδια αλλά εξακολουθεί να την αντιπαθεί. Κρατάω τον χαρακτήρα που έχω αλλά εξελίσσεται μέσα στην πλοκή πολύ σωστά όπως δίνεται από τους σεναριογράφους. Απλώς δίνονται κάποιες αιτίες πια του γιατί έχουμε φτάσει ως εδώ και γιατί είμαι έτσι όπως είμαι σαν χαρακτήρας» και πρόσθεσε: «Είμαι τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Είναι πάρα πολύ καλοί οι συνάδελφοι και ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρία Κίτσου. Έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη χημεία».