Η χθεσινή ημέρα στο Πρωινό επεφύλαξε ένα απρόοπτο με πρωταγωνίστρια τη Φαίη Σκορδά, η οποία από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε να πέφτει από το σκαμπό της στον «αέρα» της εκπομπής. Η πτώση της στην αρχή λαχτάρισε τους συνεργάτες της, ενώ όταν βεβαιώθηκαν πως όλα ήταν καλά, αστειεύτηκαν με την τούμπα, που έκανε τον γύρο του διαδικτυακού.

Στην πτώση της Φαίης αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης και οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, οι οποίοι εξέφρασαν την στήριξή τους στην… απέναντι.

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έστειλαν τους… αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στην παρουσιάστρια, προβάλλοντας το επίμαχο απόσπασμα.

«Στην απέναντι εκπομπή, αν πατήσετε κανάλι, στον ΑΝΤ1 δηλαδή, η κα. Σκορδά χθες είχε προεόρτια του Τρίτη και 13», είπαν αρχικά.

Για να προσθέσουν στη συνέχεια, μεταξύ άλλων: «Οι καρέκλες του ΑΝΤ1 κάτι έχουν. Παιδιά αλλάξτε τις καρέκλες. Εξαιρετική η κα Σκορδά».

Να υπενθυμίσουμε πως πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε κι εκείνος ένα ανάλογο απρόοπτο, όταν είχε πέσει από την καρέκλα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1!