Μία νέα αποκάλυψη έρχεται για τους οπαδούς της σειράς Game of Thrones. Έρχεται από το βιβλίο Fire Cannot Kill a Dragon και αφορά τη μοίρα του Hodor στις σελίδες που έγραψε ο George R.R. Martin.

Προσοχή, ακολουθούν SPOILERS για τη συνέχεια των βιβλίων…

Όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr, οι φαν του GOT θυμούνται πως ο Hodor θυσιάστηκε στην 6η σεζόν, κρατώντας την πόρτα και εμποδίζοντας τους απέθαντους να κυνηγήσουν τον Bran Stark και τη Meera Reed. Ο Martin, μιλώντας στον συγγραφέα του Fire Cannot Kill a Dragon και σύμφωνα με το Entertainment Weekly, έφερε τη σκηνή αυτή ως παράδειγμα για να δείξει πως τα βιβλία θα είναι λίγο διαφορετικά από τη σειρά.

Ο Martin ανέφερε: «Θεωρώ πως εκτέλεσαν τη σκηνή πολύ ωραία, αλλά θα υπάρχουν διαφορές στα βιβλία. Το έκαναν πολύ σωματικά-η πόρτα κρατήθηκε με τη δύναμη του Hodor. Στο βιβλίο, ο Hodor έχει κλέψει ένα από τα παλιά σπαθιά από την κρύπτη. Ο Bran έκανε για καιρό warg στον Hodor και εξασκούταν με το κορμί του, επειδή ο Bran είναι προπονημένος στη ξιφομαχία. Έτσι, λέγοντας στον Hodor “κράτα την πόρτα” είναι σαν να λέει “κράτα αυτό το πέρασμα”, υπερασπίσου το όταν έρθουν οι εχθροί και ο Hodor τους πολεμάει και τους σκοτώνει. Λίγο διαφορετικό, αλλά κοινή ιδέα.

Είτε έτσι λοιπόν, είτε αλλιώς, πρόκειται για μια πολύ δυνατή σκηνή, που συγκίνησε όσους δεν έχαναν λεπτό του Game of Thrones.