Η πρώτη σύνδεση του Χάρη Βαρθακούρη με το σπίτι του «Big Brother» έγινε λίγη ώρα μετά την έναρξη του live το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μιλήσει με τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση και μάλιστα ζήτησε από τους Ραμόνα Μοροσάνου, Ράνια Καραγιάννη και Χρήστο Μακρίδη ορισμένες διευκρινίσεις επί των λεγόμενων τους.

Αρχικά απευθύνθηκε στον Χρήστο Μακρίδη και τον ρώτησε: Λες μονίμως ότι δεν με ενδιαφέρει που είμαι προτεινόμενος. Με ποια έννοια δεν σε ενδιαφέρει;» ρώτησε τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Γιατί έξω έχω να συναντήσω κάτι σημαντικό, την κόρη μου» αποκρίθηκε ο Χρήστος Μακρίδης.

«Η σιγουριά ότι θα σε κρατήσουν από πού απορρέει;» θέλησε να μάθει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Ήδη ήμουν τρεις φορές προτεινόμενος, ας πάω και τέταρτη» απάντησε ο παίκτης.

Τον λόγο πήρε ο καλεσμένος, Γρηγόρης Γκουντάρας και ρώτησε τον Χρήστο Μακρίδη αν νιώθει στοχοποιημένος από τους συγκατοίκους του και και ο παίκτης απάντησε θετικά.

«Κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί να πληρώνει δίευρα για μένα. Οι εποχές είναι δύσκολες» είπε στη συνέχεια ο Χρήστος.

Ανάλογες ερωτήσεις έκαναν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας και στην επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση, τη Ράνια Καραγιάννη.

«Φταις εσύ κάπου;» την ρώτησαν καθώς είναι για μια ακόμα εβδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση.

«Όχι, δεν φταίω. Δεν έχω πειράξει με κανέναν, δεν έχω ενοχλήσει κανέναν» σχολίασε η Ράνια.

Τέλος, τον λόγο έδωσαν στη Ραμόνα Μοροσάνου και θέλησαν να μάθουν για ποιο λόγο πιστεύει ότι είναι προτεινόμενη.

«Το περίμενα και ποιο νωρίς γιατί είμαι ξεκάθαρη και δείχνω ξεκάθαρα ποιον συμπαθώ και ποιον όχι» απάντησε η Ραμόνα Μοροσάνου.