«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στον ΣΚΑΪ. Έχουν αγκαλιάσει πάρα πολύ το πρόγραμμα, είναι πάντα εκεί, πάντα δίπλα, ακούνε, μου λένε, εγώ είμαι πάντα ανοιχτή να ακούσω και να διορθώσω πράγματα» ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Τετάρτης για την εκπομπή «Ώρα για Φαγητό» που πλέον παρουσιάσει στη συγκεκριμένη συχνότητα.

Η μαγείρισσα δεν ξέχασε τους παρουσιαστές που την βοήθησαν στα επαγγελματικά της βήματα, την Πάρο ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγο της Μανώλη.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάρο. Στην Πάρο έζησα όταν παντρεύτηκα τον Μανώλη κι εκεί ξεκίνησα τα πρώτα βήμα στην καριέρα μου. Το 2004 αποφασίσαμε πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε στην Αθήνα για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω τη ζωή μας» ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και πρόσθεσε: «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια. Και δυσκολίες να είχανε τα παιδικά μου χρόνια στην Πάρο, ήταν μαγικά. Όλες οι παιδικές μου αναμνήσεις έχουν μυρωδιές Πάρου μέσα».

Αναφερόμενη στον σύζυγο της Μανώλη, η μαγείρισσα είπε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τσακωθήκαμε στην πρώτη γνωριμία και μετά από 30 χρόνια έχουμε την ίδια ένταση».

Τέλος, μιλώντας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τόνισε: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με όλους έχω άριστη σχέση. Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην καρδιά μου και στην ουσία στο πλάι της έμαθα εγώ πως να κάνω τηλεόραση. Εκείνη με δίδαξε. «Αγωνίστηκα πάρα πολύ στην ζωή μου κι ότι κατάφερα δεν μου το χάρισε κανένας. Μπορώ να είμαι περήφανη για τον εαυτό μου».