Ιωάννα Κουταλίδου: Η ερμηνεία της στο The Voice – Δεν την αναγνώρισαν οι κριτές

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Μια χαμένη Κυριακή» αλλά δεν κατάφερε να κάνει τις καρέκλες να γυρίσουν


MEDIA
19:41
21/09/2020
Ιωάννα Κουταλίδου: Η ερμηνεία της στο The Voice – Δεν την αναγνώρισαν οι κριτές
1
loading

Μια δεύτερη ευκαιρία να μπει δυναμικά στο χώρο του τραγουδιού διεκδίκησε η Ιωάννα Κουταλίδου το βράδυ της Κυριακής και γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε στη σκηνή του «Voice».

Η Ιωάννα, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2, βρέθηκε στο show του ΣΚΑΪ και ερμήνευσε το «Μια Χαμένη Κυριακή».

Πριν όμως ερμηνεύσει το τραγούδι αυτό, η υποψήφια συστήθηκε ξανά στο κοινό μέσα από ένα βίντεο.

«Είμαι η Ιωάννα Κουταλίδου, 37 ετών και μένω στη Ρόδο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από όπου και έφυγα 21 ετών για να μπω στο Fame Story 2 και μετά μετακόμισα στην Αθήνα. Έζησα στην Αθήνα 7 χρόνια μέχρι και το 2011 οπότε και αποφάσισα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσω τις σπουδές μου. Τελείωσα ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Όλα τα χρόνια που σπούδαζα, γύρισα όλον τον κόσμο. Αυστραλία, Αμερική, Καναδά.

Πήρα το πτυχίο μου και είχα σκοπό να μετακομίσω μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Είχα κάνει όλες τις διαδικασίες, τα χαρτιά κλπ μέχρι που γνώρισα τον σύντροφο μου. Εκεί ο Θεός και η μοίρα μου επεφύλασσαν κάτι διαφορετικό. Και βρέθηκα να ζω στη Ρόδο μόνιμα.

Μετά από ένα χρόνο, ήρθε η κόρη μου, η Χριστινούλα. Είναι 5 χρονών. Η κόρη μου είναι πια σε μια ηλικία που μου επιτρέπει να επιστρέψω στα μουσικά δρώμενα. Τα τελευταία χρόνια συνέχεια ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τραγουδήσω πάλι μπροστά στο ευρύ κοινό. Για μένα είναι πολύ συγκινητικό και μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που θα έχω στη ζωή μου» αναφέρει η Ιωάννα Κουταλίδου στο εισαγωγικό βίντεο.

Η διαγωνιζόμενη λίγο πριν την εμφάνιση της στη σκηνή μίλησε με τον Γιώργο Λιανό ο οποίος την αναγνώρισε και οι δυο τους είχαν μια όμορφη και χαλαρή συζήτηση.

«Ήταν καρμικό» ανέφερε η Ιωάννα Κουταλίδου στον Γιώργο Λιανό για την απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο show.

«Στο Voice έρχομαι γιατί πιστεύω ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω στο τραγούδι και γιατί πιστεύω ότι αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία» ανέφερε η διαγωνιζόμενη και ανέβηκε στη σκηνή.

Με φωνή γεμάτη πάθος, η Ιωάννα Κουταλίδου ερμήνευσε το τραγούδι της όμως καμία από τις τέσσερις καρέκλες δεν γύρισε.

Ωστόσο, τα δύσκολα για την Ιωάννα ήρθαν στο τέλος του τραγουδιού όταν και γύρισαν οι 4 coaches του διαγωνισμού καθώς κανείς δεν αναγνώρισε την τραγουδίστρια και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θέλησαν να μάθουν περισσότερα για εκείνη.

«Πες μου ότι δεν σε λένε Κυριακή…» της είπε ο Πάνος Μουζουράκης και εκείνη απάντησε αρνητικά. «Γιατί θα ήσουν μια χαμένη Κυριακή…» πρόσθεσε ο κριτής.

«Να ξανάρθεις και την επόμενη φορά να μας τα πεις καλύτερα» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς και η Ιωάννα Κουταλίδου απάντησε αρνητικά: «Μπα, δύσκολα».

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, πως η Ιωάννα Κουταλίδου καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τους κριτές του «Voice» δεν ανέφερε ούτε το επίθετο της ούτε όμως και την παλιότερη συμμετοχή της στο «Fame Story 2».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Trololololololo

    Ήταν φωνάρα, γι αυτό ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει