Με το δεύτερο επεισόδιο επιστρέφει το «The Bachelor» το βράδυ της Πέμπτης στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Μετά την πρώτη γνωριμία με τον «Εργένη», Παναγιώτη Βασιλάκο στην πρώτη Τελετή των Ρόδων, τα κορίτσια εγκαταστάθηκαν στην υπερπολυτελή βίλα.

Αλλά όπως είδαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο Happy Day από το αποψινό επεισόδιο, η ίντριγκα δεν θα απουσιάσει από το σπίτι του «Εργένη». Οι γυναίκες διάλεξαν τα δωμάτιά τους και μοίρασαν τα κρεβάτια, αλλά η γκρίνια και τα παράπονα υπάρχουν. Και αιτία φαίνεται πως είναι η θέα από κάποια δωμάτια.

Επίσης, αν και νωρίς – θα έλεγε κανείς – φαίνεται πως ήδη δημιουργήθηκαν και οι πρώτες κλίκες/παρέες ανάμεσα στα κορίτσια. Και τα στρατόπεδα δείχνουν να είναι καθόλα ετοιμοπόλεμα για τη διεκδίκηση του Bachelor.

Και αυτό το κομμάτι, η «καρδιά» του Παναγιώτη Βασιλάκου που είναι και το ζητούμενο, φέρνει στο φως κάποιες διαφωνίες ανάμεσα στα κορίτσια. Τι θα γίνει όταν εκείνος θα κληθεί να διαλέξει το πρώτο κορίτσι με το οποίο θα πάει ραντεβού;

Η Σία πιστεύει ότι θα κρίνει βάσει της πρώτης εντύπωσης και η κοπέλα που θα διαλέξει θα είναι αυτή που είναι πιο κοντά στο «γούστο» του. Η Αντζελίνα από την άλλη, εκφράζει τις αντιπάθειές της, ενώ αποκαλύπτει και με ποιες κοπέλες έχει… «ενσωματωθεί».

Δείτε τα πλάνα από το αποψινό επεισόδιο, που προβλήθηκαν στο Happy Day: