Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open παραχώρησε συνέντευξη η συγγραφέας Λένα Μάντα και ήταν «καταπέλτης» απέναντι στα realities.

«Είμαι δηλωμένη τηλεορασάκιας από χρόνια» τόνισε στην αρχή της συνέντευξης της και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της.

Σχολιάζοντας τον πρόσφατο σάλο που δημιουργήθηκε με το «Big Brother» και το σχόλιο περί βιασμού που ακούστηκε στη live streaming υπηρεσία, η Λένα Μαντά έδωσε τη δική της οπτική: «Το τι έγινε με το Big Brother το πήρα χαμπάρι από το διαδίκτυο, με όλη αυτή την επίμαχη σκηνή και φράση που είπε ένα παλικάρι. Ήθελα να πιάσω το παλικάρι από το αυτί και να του πω “βούτα λίγο τη γλώσσα σου στο μυαλό σου. Κατάλαβε λίγο τι λες. Σε βλέπουν νέα παιδιά. Τι μήνυμα παίρνουν από αυτό; Ότι δηλαδή άμα η γυναίκα σου πει όχι δεν ισχύει το όχι και εγώ ντε και καλά;”. Τσαντίστηκα όταν είδα ότι μίλησαν με τη μάνα του παιδιού. Τη μάνα να την αφήσουν ήσυχη. Νόμιζε ότι είχε μεγαλώσει ένα παιδί που ήξερε να σέβεται, ένα παιδί που αγαπούσε τις γυναίκες, ένα παιδί που δεν θα τα έλεγε ποτέ όλα αυτά. Και πιθανότατα έτσι και να είναι. Μετά έγινε παίκτης. Το καταλαβαίνουμε αυτό;».

Στη συνέχεια όμως αναφέρθηκε και στο «Bachelor». «Λέμε ωραία, σεβασμός στις γυναίκες και πωωω τι είπε αυτός ο παίκτης του Big Brother και σε αντιπαράθεση έρχεται ένα παιχνίδι που 20 κοριτσάκια, σαν τα κρύα τα νερά, και ένα παλικαράκι σαν τα κρύα νερά…. Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Έτσι είναι οι γυναίκες; Έτσι είναι οι άντρες; Θα αυτοκτονήσω…» ανέφερε η Λένα Μαντά.

Αναφορικά με το GNTM, η συγγραφέας εξήγησε γιατί τις θυμίζει σκλαβοπάζαρο. «Τον κοιτάγανε γύρω γύρω. Λέω “Παναγία μου, τα δόντια θα του τα κοιτάξουνε;”. Στα σκλαβοπάζαρα άνοιγαν και κοιτούσαν τα δόντια γιατί από εκεί φαινόταν η υγεία» είπε η Λένα Μαντά.

Ωστόσο, η συγγραφέας χαρακτήρισε «έρωτα» την πετυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».