Αν και δεν είχε καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και να μπει στο σπίτι του GNTM, η συγκεκριμένη υποψήφια είχε κάνει τους θαυμαστές του διαγωνισμού μόδας να συζητάνε για εκείνη.

Ο λόγος για την Αναστασία Βοσκανίδου η οποία είχε «κοπεί» από το GNTM εξαιτίας αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπο της.

Τώρα, ήρθε η στιγμή που το πρόσωπο της Αναστασίας εμφανίστηκε ξανά στην τηλεοπτική οθόνη μέσω του «Bachelor».

Αυτή τη φορά, συστήθηκε ως Σία και μπήκε στο reality του Alpha ώστε να καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του επόμενου Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου.

«Είμαι η Σία, είμαι 26 ετών. Κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη και μένω τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει βρεφοκομεία και ασχολούμαι με το modelling. Μου αρέσει να φροντίζω πολύ τα άτομα που αγαπάω. Καλώ στο σπίτι μου συνέχεια τους φίλους μου και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι. Πιστεύω πως υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών αλλά είναι κάτι που μπορείς να το βρεις πάρα πολύ δύσκολα. Μου έχει τύχει να είμαι πολύ δεμένη με κάποια κοπέλα και να μαλώσουμε επειδή είχε φλερτάρει με έναν άντρα που μου άρεσε. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Στα επόμενα 3-4 χρόνια θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω 3 παιδιά» είπε η Σία στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο κοινό.

Μόλις, η Σία αντίκρισε τον Παναγιώτη του εκμυστηρεύτηκε την αδυναμία που έχει στον χορό και εκείνος της ζήτησε να χορέψουν και να του μάθει ορισμένα βήματα ταγκό.