Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το «Big Brother» της νέας εποχής. Μια από τις πρώτες αποστολές δόθηκε στον Παναγιώτη και τον Χρήστο Βαρουξή.

Οι δίδυμοι έπρεπε να περάσουν μια ολόκληρη εβδομάδα μέσα στο σπίτι χωρίς να τους αντιληφθούν οι συμπαίκτες τους και τα κατάφεραν όπως φάνηκε και στο live της Παρασκευής.

Η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας στους συγκατοίκους έφτασε και ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τη Ραΐσα Κόντη να μπει στο δωμάτιο στο οποίο κοιμόντουσαν τα αδέρφια.

Ο λόγος που ζητήθηκε από τη Ραΐσα να το κάνει αυτό είναι πως η παίκτρια από τη δεύτερη μέρα που το παιχνίδι είναι στον τηλεοπτικό αέρα, φλερτάρει με τα αδέρφια.

Η παίκτρια όμως νόμιζε ότι φλερτάρει με έναν…

Και ενώ ο Χρήστος Βαρουξής καθόταν στον καναπέ, η Ραΐσα σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στο δωμάτιο, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και αντίκρισε μπροστά της τον Παναγιώτη.

Σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει το τι έβλεπε μπροστά της.

Μετά το πρώτο σοκ, Παναγιώτης και Ραΐσα εμφανίστηκαν μπροστά στους υπόλοιπους συγκατοίκους όπου ξέσπασαν σε φωνές ενθουσιασμού για την έκπληξη του «Big Brother».

«Εγώ με ποιον φλερτάρω;» ακούστηκε η φωνή της Ραΐσα ενώ λίγη ώρα μετά, μιλώντας με τον Χάρη Βαρθακούρη τον ρώτησε: «Γιατί μου το κάνατε αυτό; Να φλερτάρω με δυο;».