Το τηλεοπτικό τους «αντίο» είπαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το ζευγάρι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open καθώς οι δυο τους αποφάσισαν να αποχωρήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα από το επίσημο φινάλε.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από το ζευγάρι καθώς θέλουν να ξεκουραστούν πριν ο Γρηγόρης Γκουντάρας πάρει τη θέση του στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο ανανεωμένο «Ευτυχείτε».

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ιδιαίτερα με την Νάταλι Κάκκαβα να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Όπως είχαμε πει όταν ξεκινούσαμε αυτήν την τηλεοπτική περιπέτεια, θα περνούσαμε ένα περίεργο και παράξενο καλοκαίρι και είπαμε, όσο κι αν είναι δύσκολο για εμάς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το καλοκαίρι καλύτερο και πιο ευχάριστο.

Για τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές φέτος κι ήταν πολλοί, για αυτούς που θα ήταν σπίτι για χίλιους δυο λόγους και νομίζω σε έναν βαθμό τα καταφέραμε. Αυτό το εισπράξαμε όλοι από τα μηνύματά σας όχι μόνο στα social media αλλά και στον δρόμο.»

Η Νάταλι Κάκκαβα πήρε τον λόγο κι ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν σύντομο το τηλεοπτικό ταξίδι, είχε έντονα συναισθήματα.

Ο Γρηγόρης συμπλήρωσε αναφερόμενος στην σύζυγό του: «Ιδίως για αυτό το κορίτσι που έχει βιώσει μια κατάσταση που δεν είχε ξαναβιώσει και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Εγώ της βγάζω το καπέλο και τα κατάφερε άλλη μια φορά να με κάνει υπερήφανο, όπως με ότι καταπιάνεται».