Όλο το καλοκαίρι κράτησαν συντροφιά στο κοινό του Open με την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», αποτελώντας μαζί με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου μια πετυχημένη τηλεοπτική τετράδα. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι αποχωρούν πριν η εκπομπή ολοκληρώσει τον κύκλο της και παραδώσει τη σκυτάλη στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα με το «Ευτυχείτε», τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Τους λόγους της αποχώρησής τους εξήγησε το πρωί της Τετάρτης ο ίδιος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εγώ με τη Νάταλι σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα συγκινημένος.

Στη συνέχεια, όταν πήρε τον λόγο η Νάταλι Κάκκαβα, ιδιαίτερα συγκινημένη, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται».

Ωστόσο, όταν πήγε για το δελτίο καιρού, την έπιασαν τα κλάματα.

«Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις… Δεν είμαι καλά σου λέω…», είπε κλαίγοντας με τον σύζυγό της να της δίνει ένα τρυφερό  φιλί στον ώμο.