Αυλαία έριξε η εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές που την στηρίζουν στα 30 χρόνια τηλεοπτικής της πορείας. Εξάλλου η παρουσιάστρια έχει κάνει γνωστό πως θα κάνει διάλειμμα τουλάχιστον ένα χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν σβήσουν τα φώτα του πλατό για τελευταία φορά η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε την κάμερα της και πλαισιωμένη από τους συνεργάτες της είπε αρχικά: «Διαβάζω όλα τα μηνύματα που μου στέλνετε στο Instagram. Πόσο με κάνετε να νιώθω ότι τίποτα δεν πήγε στη τύχη και τυχαία όλα αυτά τα χρόνια. Σα να είμαστε μαζί σε αυτή τη διαδρομή. Ζώντας παράλληλες ζωές αλλά μαζί».

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη με βουρκωμένα μάτια είπε: «Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις.

Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- “Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος”. Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία»!