10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Εύχομαι χρόνια πολλά, αμερόληπτα και τεκμηριωμένα, σε όλους τους συντελεστές της ιστοσελίδας newsbeast.gr. Στην πρώτη του δεκαετία, το newsbeast έχει διαγράψει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον απαιτητικό χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Διανύουμε μια περίοδο που ο χώρος των ΜΜΕ δέχεται ισχυρές πιέσεις από κυβερνητικές παρεμβάσεις που έχουν στόχο την υπονόμευση της πολυφωνίας και, εντέλει, τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία, ο ρόλος των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων είναι κομβικός, τόσο ως προς την προστασία της ενημέρωσης, όσο και ως προς τη διασφάλιση του κύρους του κλάδου.

Καλή συνέχεια. λοιπόν, στη διοίκηση και τους εργαζόμενους του newsbeast.gr».

Αλέξης Χαρίτσης

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – Βουλευτής Μεσσηνίας

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr