Το ντέρμπι ΑΕΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η έξοδος του Φοίνικα Σύρου στη Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 19:30 από το Novasports 1 τον αγώνα ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:00 από το Novasports 3 το παιχνίδι Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την κατάκτηση του League Cup θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη στην προσπάθεια τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των play offs.

Στην Πάτρα, η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί το Φοίνικα Σύρου, με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να φύγουν αλώβητοι από την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 8/1 19:30: ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Novasports 1 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Δευτέρα 10/1 18:00: Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και από την Web TV του Novasports.gr.

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md15 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 15ης αγωνιστικής της Volley League.