Την απονομή των βραβείων BAFTA 2014 (ΕΕ British Academy Film Awards), που θα αναδείξουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, θα μεταδώσει ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition ο OTE TV, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από το κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD.

O OTE TV εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των βραβείων, που θα πραγματοποιηθούν στο Royal Opera House του Λονδίνου, συγκεντρώνοντας αστέρες του Χόλυγουντ, διάσημους σκηνοθέτες και ανερχόμενους καλλιτέχνες από την παγκόσμια κινηματογραφική παραγωγή.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν:

– Τη ζωντανή μετάδοση των βραβείων από τα μεσάνυχτα το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου, σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 23:30 με την προσέλευση των καλλιτεχνών. Παρουσιαστής των βραβείων, για 9η συνεχόμενη φορά, θα είναι ο ηθοποιός, συγγραφέας και κωμικός Στίβεν Φράι.

– Τις ζωντανές μεταδόσεις του E! HD από το κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA, την ίδια μέρα, από τις 19:15 το απόγευμα, με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και όλο το ρεπορτάζ για τις εμφανίσεις των σταρ.

– Την προβολή της εκδήλωσης με υπότιτλους, μία μέρα μετά στις 22:00, στο κανάλι OTE CINEMA 2.

Επίσης, ο ΟΤΕ TV επιφυλάσσει ένα μοναδικό αφιέρωμα με ταινίες που βραβεύτηκαν ή ήταν υποψήφιες στα BAFTA, κάθε μέρα στις 22:00, στο OTE CINEMA 2, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν την τελετή.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδαίες ταινίες, όπως το κλασικό αριστούργημα του Ρόμπερτ Άλτμαν «M.A.S.H.», τη μαύρη κωμωδία των αδελφών Κοέν «Καυτό Απόρρητο» με τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ, το αριστουργηματικό «Μυστικό του Brokeback Mountain» του Ανγκ Λι, το βιογραφικό δράμα «The Aviator» του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, και το «Γεννημένος Την 4η Ιουλίου» του Όλιβερ Στόουν με τον Τομ Κρουζ.

Οι φετινές υποψηφιότητες των βραβείων BAFTA περιλαμβάνουν σπουδαίες ταινίες και κορυφαίες παραγωγές, πολλές από τις οποίες θα μπορούν να απολαύσουν το 2014 οι συνδρομητές του OTE TV στα κινηματογραφικά κανάλια ΟΤΕ CINEMA και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand, όπως το «Gravity» με την Σάντρα Μπούλοκ (10 υποψηφιότητες), το «Captain Phillips» (7 υποψηφιότητες), η βιογραφία του Λιμπεράτσε από τον Στίβεν Σόντερμπεργκ «Behind the Candelabra» (5 υποψηφιότητες), η «Μαγική Ομπρέλα» με την Έμα Τόμπσον και τον Τομ Χανκς (5 υποψηφιότητες), ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» και η νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν «Nebraska» (από 3 υποψηφιότητες), αλλά και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων «Εγώ ο Απαισιότατος 2», «Μπαμπούλες Πανεπιστημίων» και «Ψυχρά και Ανάποδα».