Είναι η σειρά που τη φετινή σεζόν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Αλλά, όπως όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, λόγω κορονοϊού, έκανε παύση γυρισμάτων.

Και τώρα που μετά από 42 ημέρες η καραντίνα έληξε και σταδιακά γίνεται η επιστροφή στην καθημερινότητα, οι «Άγριες Μέλισσες» είναι έτοιμες να επιστρέψουν και αυτές. Με αλλαγές και αυστηρά μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας.

Το Newsbeast.gr  έχει πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους φαν της σειράς του ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα, λοιπόν, ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Μαΐου, αλλά προηγουμένως όλο το τηλεοπτικό Διαφάνι θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα κάνουν σήμερα ή αύριο το τεστ.

Άλλωστε, όπως μας τόνισαν από το κανάλι μοναδικός στόχος όλων είναι η διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων που εργάζονται στη σειρά. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η πρόθεση «ξεκινάμε τα γυρίσματα και ο, τι γίνει». Για το λόγο αυτό, τα μέτρα προστασίας θα είναι αυστηρά και σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών. Έτσι, στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, που θα υποβάλουν σε τεστ για τον κορονοϊό τους πάντες. Και θα γίνεται απολύμανση όλων των χώρων. Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα για το μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.

Οι άνθρωποι του συνεργείου και όσοι εργάζονται στην παραγωγή της σειράς, θα φορούν μάσκες και γάντια και στολές. Το ίδιο και οι ηθοποιοί, οι οποίοι θα τις βγάζουν μόνο όταν θα γίνονται οι λήψεις.

Όσο για το πώς θα γίνονται τα γυρίσματα, στόχος είναι να γίνονται με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, ενώ θα παίρνουν μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις. Όσο για τις σκηνές με φιλιά ή τις ερωτικές θα υπάρξει κι εδώ μέριμνα. Ενδεχομένως, να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές, του τύπου: να παίζουν περισσότερο με τα βλέμματα αντί να υπάρχει επαφή.

Για τους φαν των «Άγριων Μελισσών» υπάρχουν καλά νέα, αφού τα καινούργια επεισόδια (αυτά που ήταν να προβληθούν πριν σταματήσει η σειρά στα μέσα Μαρτίου) θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 18 Μαΐου. Μάλιστα, επειδή εκ των πραγμάτων ο πρώτος κύκλος δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, θα συνεχίσει τη νέα χρονιά, η οποία προβλέπεται να είναι γεμάτη με «Άγριες Μέλισσες», μιας και θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος.