Μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι Karantina Edition» στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για τους καλλιτέχνες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εν μέσω της κρίσης που ξέσπασε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αναφέρθηκε στο μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και ευχήθηκε να μεριμνήσει η Πολιτεία και γι’ αυτόν τον κλάδο.

«Χθες, με το διάγγελμα που έκανε ο Πρωθυπουργός, μίλησε για τους καλλιτέχνες γενικότερα, ότι η τέχνη θα πέσει για ύπνο για λίγο, εγώ αυτό κατάλαβα. Οπότε, νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να το ξανασκεφτούμε με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος.

Είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, που δεν έχει μεριμνήσει κάποιος γι’ αυτούς το πώς θα περάσουν και πότε θα ανοίξουν τα θέατρα και πώς θα γίνουν συναυλίες. Είναι ηλεκτρολόγοι, είναι ηχολήπτες, είναι πολύς ο κόσμος.Θα ήταν πολύ ωραίο τώρα που έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά και κάπως τα έχετε κουμαντάρει εκεί πάρα πολύ ωραία, συγχαρητήρια, λίγο να σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και με αυτή την ομάδα, που είναι πολύ σημαντική γιατί η τέχνη δεν πέφτει ποτέ και μόνο ανυψώνει. Σκεφτείτε το», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.