Το Πρωινό επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από μια διακοπή δύο εβδομάδων, μιας και η Φαίη Σκορδά είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Η Λίτσα Πατέρα, το πρωί της Δευτέρας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή κι έκανε τις προβλέψεις της για την πανδημία και την όλη κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, η γνωστή αστρολόγος ανέφερε πως ο Μάιος θα είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας.

«Τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου είναι στην κορύφωση οι δύσκολες μέρες. Δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα αυτά τα πράγματα. Έχω να πω αρκετά ευχάριστα για τον Μάιο. Από μεθαύριο και για τέσσερις μήνες η Αφροδίτη θα μείνει στους Διδύμους. Θα φοβόμαστε να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις, απιστίες. Γενικώς όμως θα είμαστε αρκετά καλά, έχουμε γερό κύτταρο και η Ελλάδα και οι Έλληνες», ανέφερε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Αυτές τις μέρες ο Άρης αλλάζει ζώδιο, περνάει στον Υδροχόο, συναντάει τον Κρόνο, θα ακούμε πολλά για άλλα κράτη που θα πάρουν μέτρα για το πώς θα το ξεπεράσουμε αυτό. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους.

Ζούμε στο peak της ιστορίας αυτής, γενικά όλοι, η οποία σιγά σιγά καταλαγιάζει και έχω να σας πω πολλά για τον Μάιο, τα οποία θα είναι ευχάριστα και αυτό πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους και υπομονετικούς».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.