Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επέστρεψε στο Mega ως καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Nega Talk». Η δημιουργός μεγάλων επιτυχιών μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τους Απαράδεκτους, που έχουν γράψει τη δική τους τηλεοπτική ιστορία μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου καναλιού.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, οικεία. Σαν να έχω ξανάρθει. Σαν να ήμουν πάντα εδώ. Σαν να μην έλειψα μια μέρα!», είπε αρχικά. Για να αναφερθεί στη συνέχεια, στο «μαύρο» που έπεσε στο κανάλι στις 28 Οκτωβρίου 2018, την ώρα που στην τηλεοπτική οθόνη έπαιζαν οι Απαράδεκτοι.

«Μου το είπαν φίλοι, μου το είπαν διάφοροι. Έλειπα από το σπίτι και μου έστελναν μηνύματα και “έπεσε” συγκίνηση. Εντάξει, ήταν μια στιγμή δύσκολη, όχι για εμένα, αλλά για τους εργαζόμενους, για όλο αυτό που έγινε. Γιατί έγιναν δύσκολα πράγματα στο MEGA. Τέλειωσε αυτή η περίοδος και εύχομαι τώρα να είναι μια περίοδος φωτεινή, πάρα πολύ ανοιχτή για εργασίες, για ιδέες, δημιουργική, για ελληνικά, ωραία πράγματα, καινούργια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για την αγαπημένη σειρά, τονίζοντας πόσο διαφορετική ήταν εκείνη η εποχή στην τηλεόραση. «Την εποχή των Απαράδεκτων δεν υπήρχε αυτή η προσήλωση στα νούμερα. Γύρω στο όγδοο – ένατο επεισόδιο είχαμε μία φωτογράφιση οι τέσσερίς μας που θα γινόταν στον δρόμο. Και συνέβη κάτι πολύ extreme. Έγινε ένα αιφνίδιο πράγμα. Και έλεγε ο Βλάσσης “ω ρε συ, οι Beatles!».

Για να προσθέσει: «Ήταν πολύ δεδομένοι οι άνθρωποι που έπαιζαν. Ήξερα πολύ καλά για τι ψυχισμούς, για τι ανθρώπους, γράφω. Με του που έμπαιναν στο στόμα τους, γίνονταν επί δέκα αυτά που έλεγαν, τόσο σαν να μην μεσολαβούσε τίποτα. Ήταν κάτι μαγικό».

Για το εάν η ίδια μπορούσε να προβλέψει το ότι οι Απαράδεκτοι θα αγαπιούνται από το ελληνικό κοινό ακόμη και τόσα χρόνια μετά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Ο Βλάσσης το έλεγε ότι θα μείνει. Όταν τα διάβαζε. Ο Βλάσσης ήταν παιδί της πιάτσας. Και ένιωσε ότι αυτό μυρίζει “επικοινωνία”. Ο Βλάσσης μύριζε την επαφή. Αυτό ήξερε η ψυχή του καλά».