O Νοέμβριος είναι ο μήνας γενεθλίων για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς των γυναικών, αλλά και για τον Δανό ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν, τον οποίο απολαμβάνουν οι συνδρομητές των Novacinema στη συναρπαστική σειρά «Hannibal». Μέσα από την κινηματογραφική ζώνη «Happy Birthday», το Novacinema 4 προβάλλει από δύο αντιπροσωπευτικές ταινίες της καριέρας τους, το Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου.

Στις 16/11, θα προβληθεί αρχικά στις 21:00 η ταινία «Η Παραλία», στην οποία ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ταξιδεύει από την Αμερική στην εξωτική Ταϊλάνδη, με ένα σακίδιο στον ώμο με σκοπό την περιπέτεια και την επιθυμία να γνωρίσει κάτι γνήσιο και άφθαρτο. Στις 23:05 θα προβληθεί η αληθινή ιστορία «J. Edgar».

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον Τζέι Εντγκαρ Χούβερ, που σαν διευθυντής του FBI επί πέντε δεκαετίες, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ένας από τους πιο ισχυρούς κι αντιφατικούς άνδρες του 20ού αιώνα.

Δυο ξεχωριστές ταινίες με τον Μαντς Μίκελσεν θα προβληθούν στις 23/11. Στις 21:00, ο Δανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια δράσης «Οι Τρεις Σωματοφύλακες».

Στην επαρχιακή Δανία διαδραματίζεται η κοινωνική ταινία «Το Κυνήγι», που ακολουθεί στις 22:55 και στην οποία ένα «αθώο» ψέμα αλλάζει δραματικά τη ζωή ενός μοναχικού δασκάλου και τον αναγκάζει να παλέψει για την αξιοπρέπειά του. Για το ρόλο του στη συγκεκριμένη ταινία, ο γνωστός ηθοποιός κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στο 65ο Φεστιβάλ Καννών.