Πρεμιέρα κάνει το πρωτάθλημα της Super League το προσεχές Σαββατοκύριακο στα κανάλια Novasports. Οι18 ομάδες ετοιμάζονται να ριχτούν στο μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλους τους σπουδαίους αγώνες.

H αυλαία του πρωταθλήματος της Super League, ανοίγει το Σάββατο 17 Αυγούστου με την μετάδοση των αγώνων Ατρόμητος – Εργοτέλης, Πλατανιάς – Βέροια και ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη, οι οποίοι αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροποι.

Η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports την Κυριακή 18 Αυγούστου, ξεκινάει στις 18:00 με την ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από το Novasports 1 & Novasports 1 HD. Η νέα ζώνη αρχίζει με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό», με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη, η οποία θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τέσσερις αγώνες των 19:15 (Απόλλων Σμύρνης – Άρης, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ – Πανιώνιος και Λεβαδειακός – Πανθρακικός), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα κανάλια Novasports.

Στις 21:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 23:30 με την ανασκόπηση της 1ης αγωνιστικής και ανάλυση των 8 αγώνων Super League που έχουν προηγηθεί. Με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου, θα προβάλλονται στιγμιότυπα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

19:15 Ατρόμητος – Εργοτέλης σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το Novasports 2.

19:15 Πλατανιάς – Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Γιώργου Βασιλείου από το Novasports 1.

21:30 ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Την Κυριακή 18/08 η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

19:15 Απόλλων Σμύρνης – Άρης σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Παναγιώτη Στεφάνου από το Novasports 4

19:15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Σπύρου Δημολίτσα από το Novasports 2

19:15 ΟΦΗ – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Γιώργου Βασιλείου από το Novasports 3

19.15 Λεβαδειακός – Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Νίκου Καπίρη από το Novasports 7

21:30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Αποστόλη Λάμπου από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD

Τη Δευτέρα 19/08, στις 21:30, η νεοφώτιστη ΑΕΛ Καλλονής υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Νίκου Γαβαλά από το Novasports 1 & Novasports 1 HD.