Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model 2 κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας άλλη μια απαιτητική δοκιμασία η οποία θα έκρινε ποιο κορίτσι θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου.

Ελευθερία, Πόπη και Εμμανουέλα ήταν οι τρεις παίκτριες που κατάφεραν να ενθουσιάσουν με τις επιδόσεις τους τις υπεύθυνες του Madame Figaro και κέρδισαν έτσι το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model 2 και μαζί με τις «παλιές» του παιχνιδιού μπήκαν στο σετ για να διεκδικήσουν τη παραμονή τους στον διαγωνισμό,

Τα νεαρά μοντέλα έπρεπε να χαρίσουν στον φωτογράφο την τέλεια πόζα η οποία θα ήταν ιδανική για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Η δοκιμασία αυτή δυσκόλεψε αρκετά τις διαγωνιζόμενες οι οποίες δέχθηκαν τα σχόλια των κριτών στο τέλος.

Οι πόζες που ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top 2 ήταν αυτές της Μαρίας και τη Ίλντας. Την καλύτερη φωτογραφία όμως είχε η Μαρία.

Οι Ασημίνα, Άννα και Μανουέλα δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από τους κριτές, αυτή όμως που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν η Εμμανουέλα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.