Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» όταν μια γουρούνα άρχισε να κυνηγάει τον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικός κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης από την Κινέτα.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης αλλά και οι συνεργάτες του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους παρακολουθώντας στο μόνιτορ το σκηνικό.

Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 104,6 και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο σκηνικό.

«Το γουρούνι αυτό ήταν από χθες εκεί στη Κινέτα. Ο χείμαρρος ξήλωσε τη φάρμα που ήταν κάποια χιλιόμετρα πιο μακριά και το παρέσυρε και το έφερε στην παραλιακή. Έτσι λοιπόν εμείς το συναντήσαμε χθες. Χθες ήταν φιλικό, σήμερα ήταν πιο ζωηρό είναι η αλήθεια. Δεν το είχαμε δει νωρίτερα γιατί δεν έχει ρεύμα σε εκείνο το σημείο. Με αποτέλεσμα όταν ήρθε η στιγμή να βγάλουμε το ζωντανό και έχει ανάψει μόνο το φως της κάμερας, ξαφνικά ακούμε τον ήχο ενός γουρουνιού και βλέπουμε μπροστά μας το γουρούνι. Εγώ ένιωσα ότι θα έρθει να με μυρίσει, όπως κάνουν οι σκύλοι κλπ. Μόλις μου τραβάει το πρώτο δάγκωμα καταλαβαίνω ότι δεν θα καταφέρω να βγάλω ζωντανό. Όταν βγήκαμε αέρα πλέον, ήμουν προετοιμασμένος πως θα με κυνηγούσε ένα γουρούνι. Δεν πήγα σε νοσοκομείο γιατί ευτυχώς το τζιν σε προστατεύει. Ίσα ίσα ένιωσα το δάγκωμα. Ίσως πεινούσε. Δεν ενοχλήθηκα που γελούσαν. Ήταν μια αστεία στιγμή. Κυνήγησε και τα παιδιά του συνεργείου, υπάρχει ένα σημείο που δεν έχει καταγραφεί και τρέχουμε γύρω από το βαν και μας κυνηγάει η γουρούνα» ανέφερε αρχικά.

Ο Λάζος Μαντικός κατέληξε: «Δεν ένιωσα άσχημα σε καμία περίπτωση που γελούσαν με αυτό που συνέβη. Νομίζω οποιοσδήποτε θα γελούσε μ’ αυτό».