Τα υποψήφια μοντέλα του Greece’s Next Top Model 2 κλήθηκαν να αποδείξουν τις γνώσεις τους πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας και να ακούσουν τα σχόλια τόσο της Ζενεβιέβ Μαζαρί όσο και της ενδυματολόγου Jenny Sireac.

Ωστόσο μια παίκτρια αρνήθηκε να συμμετέχει στη δοκιμασία και εμφανίστηκε με τις… πιτζάμες της και ξυπόλητη μπροστά στη Ζενεβιέβ η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Το 19χρονο μοντέλο είπε στην art director και την Jenny Sireac: «Δε ντύθηκα, γιατί δεν το βρήκα τόσο πολύ και έβαλα τα ρούχα μου! Αλλά δεν πειράζει.».

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ, η οποία της απάντησε: «Ποιον δεν πειράζει; Εσένα ή εμάς; Κωνσταντίνα πρώτον ανήκεις σε μία ομάδα! Πρέπει να μάθεις να παίζεις ομαδικά. Δε δείχνει σεβασμό αυτό που κάνεις! Πρώτα δε σέβεσαι εμάς και δεύτερον τα κορίτσια! Επίσης να σε ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό το έπαθες επειδή δεν σου άρεσαν τα ρούχα που διάλεξες να βάλεις; Υποτίθεται η ζωή σας είναι από τις καλύτερες ζωές που υπάρχουν εκεί έξω! Είστε νέες, όμορφες, υγιείς, είστε σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και όταν θα βγείτε θα γίνετε μοντέλα! Υπάρχουν επαγγέλματα που μπορώ να σου πω και να πέσεις κάτω να κλαις! Και θα σε δούνε άνθρωποι που θα πούνε πραγματικά αλήθεια τώρα;»