Το Netflix δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και μια γλυκόπικρη ταινία για τη φετινή εορταστική περίοδο, ένα κοντινό στις ερωτικές περιπέτειες μιας γυναίκας.

Την Κρίστιν Ντέιβις την εγκαταλείπει ξαφνικά ο άντρας της, εκείνη θα κάνει ωστόσο μόνη το δεύτερο «ταξίδι του μέλιτος» στην Αφρική, αναζητώντας όχι μόνο νέο σκοπό στη ζωή, αλλά και νέο έρωτα. Όπου νέος έρωτας, βλέπε Ρομπ Λόου!

Το μοναχικό σαφάρι στη Μαύρη Ήπειρο περιλαμβάνει ελεφαντάκια σε αξιολάτρευτες στιγμές και όσα εκτυλίχθηκαν στα γυρίσματα στη Ζάμπια είναι ήδη θρυλικά, μιας και η γνωστή ηθοποιός του «Sex and the City» φρόντισε να τα μοιραστεί στο Twitter.

Οι ελέφαντες είναι λοιπόν πραγματικοί, παρά τις φήμες για CGI, και τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε καταφύγιο ελεφάντων στη Ζάμπια, φέρνοντας κοντά το συνεργείο με τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στους ελέφαντες.

Κι ενώ θα ήταν προφανώς απλούστερο να γυριστούν αυτές οι σκηνές με ειδικά εφέ, η Ντέιβις δήλωσε πως όλα είναι πραγματικά, καθώς ο σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό σε θέματα προστασίας της άγριας φύσης.

Απλό στην ιστορία και την αφήγηση, το φιλμ απέκτησε ήδη ένα καλό κοινό, καθώς είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα από την 1η Νοεμβρίου. Δεν πρόκειται για ταινία με οσκαρικές βλέψεις, παρά για ένα τρυφερό φιλμ από αυτά που βλέπεις με το έτερον ήμισυ ένα κρύο βράδυ.

Είναι κομψό, είναι γλυκό, είναι γοητευτικό…