Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στο Movies & Stars την Τετάρτη στις 20.00, στο MTV.

Ο περιζήτητος εργένης, λίγο πριν πετάξει για το Λος Άντζελες εξομολογήθηκε τα πάντα με αφορμή τη δεύτερη ταινία αμερικανικής παραγωγής Green story στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε:

Για την καριέρα στο Χόλιγουντ: «Δε μετάνιωσα που δεν έφυγα πιο νωρίς για την Αμερική. Πολλοί λένε ότι πρέπει να είσαι πολύ νέος όταν πας εκεί. Εγώ βλέπω ότι ο Χάρισον Φορντ έκανε την πρώτη του οσκαρική ταινία στα 45 του!

Για τον έρωτα στη ζωή του: «Την πατάω εύκολα στον έρωτα! Επειδή το μισό χρόνο είμαι εδώ η προσωπική ζωή μου μοιράζεται. Έχω μάθει με το που αλλάζω χώρο να προσαρμόζομαι. Στο Λος Άντζελες αλλά και στην Ελλάδα δεν ευδοκιμεί ένας έρωτας γιατί μοιράζω το χρόνο μου και πότε είμαι εκεί και πότε εδώ. Δε δυσκολεύομαι να ερωτευτώ. Είμαι ευαίσθητος και την πατάω εύκολα! Η δέσμευση είναι κάτι που έρχεται από μόνο του χωρίς να το καταλάβεις, έρχεται και δε σε ρωτάει. Η τελευταία φορά που δεσμεύτηκα ήταν πριν πολλά χρόνια. Η μοναχικότητα με έχει διδάξει πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι ότι έχω μάθει να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, να περνάω καλά με τον εαυτό μου και να μην φοβάμαι ότι θα μείνω μόνος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλοι οι άνθρωποι είναι κυνηγοί στον έρωτα. Οι γυναίκες κυνηγάνε με τα δίχτυα ενώ οι άντρες με καμάκια. Στην Αμερική σαφώς αισθάνομαι περισσότερο κυνηγός αφού έχω περισσότερες ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο το ερωτικό, εκεί μπορείς να πειραματιστείς σε τρόπο προσέγγισης καθώς δεν είσαι γνωστός και μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα τολμούσες να κάνεις ποτέ εδώ. Δεν έχω στάνταρ εμφανισιακά στις γυναίκες . Θέλω να είναι χαρούμενη και να είναι ο εαυτός της. Ο τέλειος άνθρωπος είναι αυτός που είναι ο εαυτός του.

Για την εισβολή των μίντια στην ιδιωτική ζωή:«Κάποια στιγμή η κατάσταση με τους παπαράτσι στην Ελλάδα είχε ξεφύγει! Υπήρχε μέχρι και ομάδα με μηχανάκια που έβγαιναν να φωτογραφίσουν. Είχαν ξεφύγει οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι κυνηγούσαν τη Νταϊάνα».