Κατά την προηγούμενη βδομάδα παρατηρήθηκαν προβλήματα πρόσβασης στο newsbeast.gr από κάποιους browsers, όπως ο Internet Explorer 6, μετά από αναβάθμιση στις υπηρεσίες του site που έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα εγγραφής μελών μέσω facebook για το σχολιασμό των άρθρων κ.λπ.

Το πρόβλημα ήταν άλλοτε η πλήρης αδυναμία εισόδου στις σελίδες του newsbeast ή η αλλοίωση του περιεχομένου του. Έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις και το πρόβλημα έχει λυθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μπείτε στο newsbeast.gr ή θεωρείτε ότι το περιεχόμενό του έχει υποστεί αλλοιώσεις, σας παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να το κοιτάξουμε.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ (http://www.newsbeast.gr/contact/technical_problems) ή να μας στείλετε mail στο [email protected] αναφέροντας σε κάθε περίπτωση μαζί με το πρόβλημα την έκδοση του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε (αυτό μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ στο Βοήθεια > Σχετικά), το λειτουργικό σύστημα (Windows XP, Vista, Mac OS κλπ), όπως επίσης και το είδος της σύνδεσης (dialup, ADSL) και τον πάροχο (Otenet, Forthnet κλπ).

Το newsbeast.gr θα έπρεπε να «φορτώνει» το ίδιο γρήγορα σε όλους του υπολογιστές και να έχει την εμφάνιση που βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω. Σε περίπτωση που αυτό δε συμβαίνει παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης έχετε.