Να κρατήσει τους τηλεθεατές που είχε, αλλά να αποκτήσει και ακόμη περισσότερους είναι ο στόχος του ΑΝΤ1 με τον νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα. Χθες το βράδυ στο Θέατρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του σταθμού για την σεζόν 2010-2011.

Η καινοτομία από φέτος είναι ότι οι ιθύνοντες του σταθμού δίνουν μεγάλη έμφαση στο Web TV (ήδη έχει δεχτεί 20 εκατ. επισκέψεις) και για αυτό μάλιστα θα φιλοξενήσουν δύο ελληνικές παραγωγές που θα μεταδίδονται αποκλειστικά και μόνο στο Internet και πρόκειται για τις σειρές «See you around», αλλά και για τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου «The Flatmates».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα έχει ελληνική σίριαλ, τουρκικές σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές, μέχρι ριάλιτι τηλεπαιχνίδια, τάλεντ σόου και φυσικά πολλές πολλές ξένες σειρές, ταινίες και ποδόσφαιρο με το Europa League Live.
Βέβαια υπάρχει και ο ενημερωτικός τομέας («Καλημέρα Ελλάδα» και το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μαρία Χούκλη).

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές που θα έχει ο ΑΝΤ1 είναι «The X-Factor», «Next Top Model», «Top Chef», «Deal», «10 με 1 μαζί», «Με αγάπη», «Ράδιο αρβύλα», «Ola 11», ενώ από τον Γενάρη και μετά η ψυχαγωγία του καναλιού θα ανανεωθεί μερικώς με τις παρακάτω παραγωγές: «Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out», «Real housewives», «Don’t tell the bride» και «Deal with it».

Το πρόγραμμα έρχονται να συμπληρώσουν και οι ελληνικές σειρές «Ονειροπαγίδα», «Κάρμα», «Ο πόλεμος των άστρων», «Ελεύθερος και ωραίος»,«Σπίτι μου σπιτάκι μου” , «Φέρσου σαν άνδρας», «Steps» και «Χωρίς όρια», οι οποίες σημειωτέον θα κάνουν σταδιακά πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και οι ξένες προτάσεις της βραδινής ζώνης «Prime Series» («Grey’s Anatomy», «True blood», «The Pacific», «Prison break», «Criminal minds», «Brothers and sisters») και βεβαίως βεβαίως και οι τούρκικες σειρές «Χίλιες και μία νύχτες» και «Kismet».

O Στρατής Λιαρέλλης (γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης) τόνισε: «Θα είναι μια δημιουργική χρονιά», ενώ ο Γιώργος Λεβέντης ανέφερε: «έχει γίνει μεγαλή προσπάθεια και οργανωμένη δουλειά με σίριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές». Ο Γιάννης Λάτσιος ανέφερε: «Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς έχουμε κάνει ένα μείγμα προγράμματος για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των τηλεθεατών».

Πηγή:  tvneablogspot.com