Η νεαρή Στεφανία θέλησε να πάρει μέρος στο Greece’s Next Top Model γιατί ήταν το όνειρο της από μικρή να ασχοληθεί με το modelling. Όπως είπε η διαγωνιζόμενη όμως, αυτό που την κρατούσε πίσω ήταν η οικογένεια της καθώς προέρχεται από συντηρητική οικογένειά.

«Η οικογένειά μου δεν ήταν τόσο σύμφωνη να έρθω εδώ. Γενικά έχουμε πολλούς ιερείς στην οικογένεια και ο χώρος της μόδας δεν είναι τόσο αγαπητός. Έχουμε επτά ιερείς στο σόι. Εγώ έχω κάνει πολλά χρόνια αγιογραφία…» είπε η Στεφανία.

Τότε τον λόγο πήρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η Θρησκεία δεν συμφωνεί με τον χώρο της μόδας. Εγώ είμαι βαθιά θρησκευόμενη. Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το επάγγελμά μου, ούτε με τις επιλογές μου» είπε η κριτής και τόνισε ότι: «Εγώ από την μάνατζέρ μου έχω πάρει μια συμβουλή. Να ξεπεράσω το σύνδρομο της γειτονιάς», αναφερόμενη στην Έλενα Χριστοπούλου.

Η Στεφανία τότε εξήγησε πως η οικογένειά της έχει πρόβλημα με τα μαγιό και πως ζει σε μια μικρή κοινωνία. Η διαγωνιζόμενη, όπως δήλωσε μετά στην κάμερα της παραγωγής, ηρέμησε με τα λόγια που άκουσε από την Ηλιάνα.