Τα play offs της Superleague έρχονται στα κανάλια Novasports! Από την Τετάρτη 15 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές μάχες του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης, του Ατρόμητου και του ΠΑΣ Γιάννινα, με έπαθλο τα πολυπόθητα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Η αυλαία ανοίγει την Τετάρτη 15 Μαΐου με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον πρωτοπόρο της ειδικής βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά και να μην αφήσουν τους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο.

Στο άλλο ματς της πρεμιέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει στους «Ζωσιμάδες» τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Ηπειρώτες να επιδιώκουν να ξεκινήσουν με το δεξί, την στιγμή που οι δεύτεροι της ειδικής βαθμολογίας, Αρκάδες, θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση ή ακόμη και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλεια του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος των αγώνων ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου – ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο ματς, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.

Επίσης οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλο το κόσμο, ενώ η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον απόηχο από τα δύο ματς θα προβληθεί επίσης απευθείας στην WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε συνδρομητές forthnet/nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 1η αγωνιστική των Play offs της Superleague έχει ως εξής:

Τετάρτη 15 Μαΐου

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

19:15 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Κωστή Μπότσαρη