Το καλοκαίρι κάθε χρόνο είναι εποχή ανακατατάξεων στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς αποτελεί την περίοδο που λαμβάνονται οι αποφάσεις εν όψει της νέας σεζόν για τα κανάλια.

Φέτος οι αλλαγές που έχουν ήδη γίνει γνωστές είναι πολλές, με «βαριά» ονόματα να βλέπουν την πόρτα της εξόδους από σταθμούς και νέες εισόδους να είναι προ των πυλών.

Όπως αναφέρει το news.gr, ένα από τα ονόματα που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί εκτός του καναλιού με το οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία 14 χρόνια είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

H εκπομπή της «Πάμε Πακέτο» στον Alpha έχει κερδίσει το «στοίχημα» της τηλεθέασης και την προτίμηση του κοινού καθώς ήταν η μόνη η οποία, όσες αλλαγές και αν υπέστη στην ώρα και τη μέρα προβολής απέδειξε ότι το τηλεοπτικό κοινό την ακολουθεί και δεν έχανε στα νούμερα τηλεθέασης.

Το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβαλείου με τον Alpha «έληξε» αλλά παραμένει στον «αέρα» καθώς οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις προκειμένου να βρουν λύση ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και όσο πλησιάζει η έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και όσο οι υπογραφές δεν «πέφτουν» τόσο απομακρύνεται το σενάριο της ανανέωσης του συμβολαίου της Βίκυς Χατζηβασιλείου.