To τέταρτο επεισόδιο του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ «Bossa Nova» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, θα προβάλει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 22.00 το Novasports 1.

Στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο «Η Ελλάδα στη Βραζιλία», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους Έλληνες που εγκαταστάθηκαν και ζουν στη Βραζιλία και μοιράζονται τις σκέψεις τους για την χώρα της «σάμπας», αλλά και για την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ, θα προβληθούν συνεντεύξεις και αληθινές ιστορίες των ανθρώπων που έζησαν και εργάστηκαν στην Βραζιλία, αλλά και συγκινητικές συναντήσεις στο Σάο Πάολο και τη Μπραζίλια, στο Ρίο και στην Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου.

Μέσα από το «Bossa Nova» οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μεταφέρονται στην χώρα της «σάμπα» και βλέπουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και παίρνουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.

Το Bossa Nova μεταδίδεται και από την Web TV του Novasports.gr