Η Alter Ego  του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το ΕΣΡ έδωσε το «πράσινο φως» στην εταιρεία Alter Ego και ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη μπαίνει και επίσημα στον χώρο της ενημέρωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις στην διάρκεια της ημέρας και γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως η εξασφάλιση της άδειας από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιουργεί νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό πεδίο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ

Προσωρινό δικαιούχο για τη χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας στην εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», ανακήρυξε ομόφωνα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, κατά τη συνεδρίασή του, σήμερα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΣΡ αναφέρει: «Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά τη συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για τη χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ”».