Στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Παντελής Βούρος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο παίκτης του MasterChef 3 αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό για τον χαρακτήρα του, ενώ στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε πως στην Κάλυμνο τον υποδέχτηκαν με καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει τελειώσει το σχολείο κι εξηγεί γιατί δεν έχει σχέση αυτό τον καιρό.

«Ο πατέρας μου ήταν φανατικός ψαράς και έδωσε αυτό το στίγμα σε όλα τα παιδιά του. Είμαστε εφτά αδέρφια κι εγώ είμαι ο μικρότερος. Όλοι είναι ζαχαροπλάστες εκτός από μένα που έγινα μάγειρας. Δεν τελείωσα το λύκειο, μετά την πρώτη τάξη πήγα να σπουδάσω μαγειρική. Το είχα βάλει στόχο από μικρός», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στα 19 μου αποφάσισα να πάω στη Γαλλία, κρατώντας μόνο ένα σακίδιο με λίγα ρούχα και 800 ευρώ στην τσέπη. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί από την πρώτη μέρα βρήκα δουλειά και έφτιαχνα γλυκά ταψιού. Στη Γαλλία δούλευα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και μετά πήγαινα σε γαλλικό σχολείο».

Για το αν έχει σχέση αυτή την περίοδο, είπε: «Είχα μια σχέση πριν το MasterChef. Επειδή μετά το παιχνίδι έχω πολλές υποχρεώσεις, την “έκοψα” γιατί δεν θα μπορώ να της δίνω αυτά που θέλει και θα είναι ταλαιπωρία. Κορίτσια, συγγνώμη αλλά είναι δύσκολη περίοδος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την αποκλειστικότητα».

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε η αναφορά του στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Καλύμνιοι, όταν επέστρεψε στο νησί μετά το τέλος του παιγνιδιού. «μετά το παιγνίδι, οι Καλύμνιοι με υποδέχτηκαν με καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Πολλά παιδιά στην Κάλυμνο αφήνουν μουστάκι σαν το δικό μου και ζητούν από τον κουρέα μαλλιά σαν τα δικά μου», είπε.