Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου του Dancing With The Stars και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou».

«Μας άφησε πολύ καλή γεύση. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και έχω μόνο γλυκές και θετικές αναμνήσεις» τόνισε ο αυστηρός κριτής του show, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε:«Αν και ήταν η τρίτη χρονιά, μας άφησε πολύ έντονη συναισθήματα. Η τρίτη ήταν πάρα πολύ καλή και δυνατή. Το ευχάριστο ήταν πως αντί να πέφτει το πράγμα, ανεβαίνει. […] Ανέβηκε πάρα πολύ και το επίπεδο χορού. Γι’ αυτό και εμείς αισθανθήκαμε και καλύτερα, γιατί είδαμε ωραία πράγματα».

Μάλιστα, αμέσως μετά, ο Γιάννης Λάτσιος συμπλήρωσε: «Και μια Ζέτα πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές. Και στην παρουσίαση και στον χορό».

Ακόμα, όταν ρωτήθηκε αν σκέφτονται να παρουσιάσουν και έναν τέταρτο κύκλο του Dancing With The Stars, ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς, είναι κάτι που το σκεφτόμαστε για την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που έχει πολλές πιθανότητες».