Το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor 3 σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό (και σοβαρό όπως αποδεικνύεται) τραυματισμό του Χικμέτ. Το τρέιλερ που έπαιζε από νωρίς στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, στη διάρκεια του παιγνιδιού, αλλά και στα social media έδινε μια γεύση για τις σκηνές που ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό του πιο δυνατού παίκτη του Survivor, προκαλώντας το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Λίγο, λοιπόν, ο τραυματισμός του Χικμέτ, λίγο ότι πλέον στην prime time ζώνη της Κυριακής δεν υπάρχει το Your Face Sounds Familiar που ήταν ο κυρίαρχος στην τηλεθέαση, το Survivor 3 δε δυσκολεύτηκε να ανεβάσει στροφές. Και να σημειώσει χθες τα υψηλότερα νούμερα, φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο να κάνει μέχρι και 28,9%.

Έτσι, στο γενικό σύνολο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τερμάτισε πρώτο με 23,6% και 21,8% στο δυναμικό κοινό, στο οποίο από το ξεκίνημά του δεν τα πήγαινε καλά σε νούμερα. Το Survivor 3 είχε απέναντί του το «It’s show time» του Open που μετακόμισε από το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς όμως, επιτυχία, αφού στο γενικό σύνολο έκανε 10% και στο δυναμικό 8,6%.