Μια νέα γκάφα της παραγωγής της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλά σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Είχε προηγηθεί ο ξεχασμένος καφέ στο πλατό του Game Of Thrones και τώρα είχε σειρά το δεξί, κομμένο χέρι του οι φίλοι του Τζέιμι Λάνιστερ, στο πέμπτο επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς.

Οι φαν της σειράς εντόπισαν στο τελευταίο επεισόδιο ότι το ψεύτικο χέρι του πρωταγωνιστή… λύγισε! «Προφανώς ο Τζέιμι απέκτησε ξανά χέρι», σχολιάζουν μεταξύ άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε ζόμπι και δράκους που εμφανίζονται στη σειρά, οι παρατηρητικοί τηλεθεατές είχαν εντοπίσει σε προηγούμενο επεισόδιο και το χαρακτηριστικό χάρτινο κυπελάκι καφέ με το πλαστικό καπάκι της αλυσίδας Starbucks.

Το κύπελο εντοπίστηκε πάνω σε ένα τραπέζι στη διάρκεια μιας γιορτής στο κάστρο του Γουίντερφελ σε πολύ κοντινή απόσταση από τους χαρακτήρες Τζον Σνόου και Ντενέρις Ταργκάριαν στη διάρκεια του τέταρτου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν με τίτλο The Last of the Starks.

Το HBO μάλιστα χαριτολογώντας ανακοίνωσε ότι «(ο καφές) latte που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν ένα λάθος. Η Ντενέρις είχε παραγγείλει τσάι με βότανα».

Ο 8ος κύκλος μεταδίδεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.