Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το MasterChef είναι περισσότερο ριάλιτι

«Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι ήταν λάθος που δεν συμμετείχα φέτος»


MEDIA
15:53
10/05/2019
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Το MasterChef είναι περισσότερο ριάλιτι
3
loading

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο MasterChef 3, όπου εξήγησε πως είναι περισσότερο ριάλιτι, παρά εκπομπή μαγειρικής.

«Βλέπω ότι το επάγγελμα αρχίζει και μπουκώνει και πως πολλοί γίνονται μάγειρες για τους λάθος λόγους, χωρίς να καταλαβαίνουν τι σημαίνει φαγητό και μαγειρική. Εννοείται πως έχουν παίξει το ρόλο τους τα ριάλιτι. Φταίω κι εγώ γιατί βγάλαμε μια άλλη πλευρά της μαγειρικής που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική πραγματικότητα. Στην τηλεόραση είναι ένα ωραιοποιημένο προϊόν, δε δείχνουμε την πραγματικότητα του φαγητού. Αν θες να γίνεις μάγειρας πας σε μια σχολή μαγειρικής, τελειώνεις, κάνεις τις πρακτικές σου. Όμως αν πιστεύεις ότι μέσα από ένα ριάλιτι μαγειρικής θα μάθεις πράγματα στους τρεις μήνες που διαρκεί θα πας να βγάλεις ένα μενού ή να δουλέψεις σε μια επαγγελματική κουζίνα, όχι δεν ισχύει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφορικά με το MasterChef και αν μετάνιωσε που δεν είναι φέτος. «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι ήταν λάθος που δεν συμμετείχα φέτος. Ήμουν από τους πρώτους που βρήκε κόκαλα στο φαγητό, που μίλησε για οξύτητες, για γλυκύτητες, όλα αυτά που λένε. Επιτυχία έχω. Δόξα τω Θεώ έχω μια πετυχημένη οικογένεια και δυο παιδιά και πολύ καλές επαγγελματικές ρίζες. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το εξυπηρετήσω εγώ. Γιατί δεν είναι αυτό που είχαμε ξεκινήσει εμείς. Το project αυτό έχει μεταλλαχθεί. Στην Ελλάδα μόνο. Στο εξωτερικό αυτό δεν συμβαίνει. Δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, είναι πολύ περισσότερο ριάλιτι. Το MasterChef δεν το έβλεπα ούτε όταν ήμουν εγώ. προτιμώ να δω άλλα πράγματα που θα μου δώσουν. Τώρα να μπω στη διαδικασία να δω κάτι το οποίο έκανα και ξέρω πόσο μη αληθινό είναι και καταλαβαίνω τι προσπαθούν να σπρώξουν γιατί αυτό θέλει ο τηλεθεατής, οκ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθαμε σε τριβή γιατί εγώ είπα ότι δεν μπορώ να αλλάξω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Reality Δεν ξέρω αν είναι

    γιατί το κομμάτι του Reality εγώ δεν το παρακολουθώ, παρακολουθώ μόνο το μαγειρικό κομμάτι, αυτό που έχω να πω Πάντως είναι ότι επειδή στην αρχή Έγινε λάθος επιλογή των παικτών από την παραγωγή και το σχεδιασμό, στην ουσία πλέον μιλάμε για παίκτες οι οποίοι είναι άχρηστοι και ανίκανοι μαγειρικά και δεν προσφέρουν τίποτα.

  2. avatar χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    το είπες μόνος σου: είναι τηλεοπτικό προϊόν, όχι σχολή μαγειρικής. οπότε θα κινηθεί ανάλογα με τα γούστα του τηλεοπτικού κοινού... no?

  3. avatar EDT

    Εντάξει ρε μεγάλε, μας το έχεις πει 100 φορές, το καταλάβαμε, φτάνει πια!!! Έλεος!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει