Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για τη νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN, «Όλα λάθος». Μάλιστα, τα περισσότερα ρεπορτάζ και δημοσιεύματα είχαν να κάνουν με τις σχέσεις του Κωστόπουλου με τη νεαρή συμπαρουσιάστριά του Άννα Μαρία Βέλλη, σύμφωνα με τα οποία οι δυο τους το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαν έναν καβγά στα παρασκήνια, με την ένταση ανάμεσά τους να μεταφέρεται και μπροστά από τις κάμερες.

Η  Άννα Μαρία Βέλλη βέβαια, στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», διέψευσε πως υπήρξε καβγάς με τον Πέτρο Κωστόπουλο, εξηγώντας ότι διαφώνησαν στο διαφημιστικό διάλλειμα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. «Δεν πιαστήκαμε μαλλί με μαλλί με τον Πέτρο, δεν έχει πολύ, δε θα του το έβγαζα. Tα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά…» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη, στο «Όλα λάθος» τις τελευταίες ώρες υπήρξαν μεγάλες εξελίξεις. Και η νεαρή παρουσιάστρια απομακρύνθηκε από την εκπομπή, δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα κι ένα μόλις σαββατοκύριακο παρουσίας της ίδιας, αφού την πρώτη εβδομάδα απουσίαζε στο εξωτερικό.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, την Τετάρτη έγινε στο OPEN ένα κρίσιμο ραντεβού κι εκεί πάρθηκαν οι αποφάσεις.

«Χθες υπήρχε ένα κρίσιμο ραντεβού στο Open, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου σε σχέση με το μέλλον τους στην εκπομπή. Αυτό που καταθέτουμε σήμερα ως αποκλειστικό ρεπορτάζ, είναι πως μεθαύριο Σάββατο δεν θα βρίσκεται η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή. Προφανώς δεν μπορεί να συνεχίσει στη συγκεκριμένη εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η συγκεκριμένη δεν δέχονταν τον ρόλο του να είναι στην ομάδα. Μπορεί να της είχαν υποσχεθεί πως θα ηγείται μαζί με τον Πέτρο. Χθες έγινε ένας πανικός και γνωρίζω πως μεθαύριο δεν θα είναι ούτε δίπλα του, ούτε απέναντί του». Και αποκάλυψε ότι στο «Όλα λάθος», μετά την παραίτηση της Νάνσυς Νικολαϊδου, αναλαμβάνει χρέη αρχισυντάκτριας η 26χρονη Κάσσι Φιλιππιντζή, η οποία είναι επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου.