Για ακόμη ένα βράδυ Τρίτης, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Αντώνης Κανάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη μάχη της τηλεθέασης, στη late night ζώνη. Και γι’ ακόμη μία φορά, η παρουσιάστρια του Alpha με την εκπομπή της, «Μετά τα Μεσάνυχτα», αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Μάλιστα, η εκπομπή της με καλεσμένο και τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μίλησε για όλα: για το Ντάνο στο «Τατουάζ», για το τέλος της σειράς, για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 μετά την επιτυχία του Μπρούσκο, αλλά και για τη μητέρα του που την έχασε από Aids ενώ εκείνος ήταν 12 ετών, σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα. Ειδικά, στο γυναικείο κοινό ηλικίας 15-24, τα «Μετά τα Μεσάνυχτα» άγγιξαν ακόμη και το 50,4%. Στο γενικό σύνολο, η εκπομπή της Μελέτη έκλεισε με 23,1% και στο δυναμικό κοινό με 17,3%.

Απέναντι, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είχαν στο «Βινύλιο» ως θέμα τις ψυχικές διαταραχές, με καλεσμένους στο στούντιο δύο ειδικούς. Ωστόσο, το θέμα δεν έδειξε να συγκινεί ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό εκείνη την ώρα, δίνοντας στην εκπομπή 12% στο γενικό σύνολο και 12% στο δυναμικό κοινό.