Φέτος είναι η χρονιά του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος διαπρέπει τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Στο OPEN Beyond, η εκπομπή του «Για την παρέα» σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης, αποτελώντας το γερό χαρτί του καναλιού.

Αλλά και θεατρικά, η παράσταση που ανεβάζει «Βερβερίτσα» με τη Μαρία Σολωμού, επίσης, τα πηγαίνει περίφημα σε εισιτήρια. Βέβαια, ο Νίκος Μουτσινάς για να τα προλάβει όλα, τρέχει όλη τη μέρα ενώ οι απαιτήσεις και των δύο φετινών του επαγγελματικών δουλειών είναι μεγάλες.

Το βράδυ της Πέμπτης κι ενώ η παράσταση είχε ξεκινήσει, ο Μουτσινάς έπαθε λουμπάγκο και δε μπορούσε να κουνηθεί. Οι συνεργάτες του ενημέρωσαν το κοινό για το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή, όπως και τα διαδικαστικά αφού η παράσταση δεν συνεχίστηκε.

Το λουμπάγκο εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί ενώ ο ίδιος ο Μουτσινάς ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram story. «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Τι κάνουν παιδιά τα γεράματα» έγραψε στο μήνυμα, ενώ ενημέρωσε τον κόσμο ότι σήμερα δεν έχει ούτε εκπομπή, ούτε παράσταση, μόνο φυσικοθεραπεία.