Ανανεωμένο κι έτοιμο να επαναλάβει την επιτυχία, επιστρέφει το MasterChef με τον τρίτο κύκλο μέσα από τη συχνότητα του Star, απόψε στις 9 το βράδυ. Και αυτή τη χρονιά, όπως ξεκαθαρίζουν οι τρεις κριτές και κορυφαίοι σεφ (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος)  δε ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον ίδιο του τον εαυτό, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Και σε αυτή τη σεζόν, θα δούμε τον Γιάννη Αποστολάκη, σε έναν ιδιαίτερο ρόλο. Στο MasterChef 3 θα είναι και ο έμπειρος Χάρης Αντωνόπουλος, ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που θα δημιουργεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της αποθήκης τροφίμων.

Περισσότεροι από 500 λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν τη μια και μοναδική ευκαιρία να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση, όπου θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να καταφέρουν να πείσουν για τις ικανότητές τους, τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» έπαιξαν για πρώτη φορά πλάνα από την πρεμιέρα.