Για τη ζώνη στην οποία υπήρξε πρωταγωνιστής για αρκετά χρόνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για τη διακοπή της ψυχαγωγικής πρωινής ζώνης από τον ΑΝΤ1 και την καθυστερημένη φετινή πρεμιέρα του «Πρωινό mou», ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Θα ξαναγυρίσει, θα ξαναπάει η κατάσταση και θα ξαναφτιάξουν τα πράγματα. Και μέσα στην οικονομική κρίση, πάλι γίνονται πολλά πράγματα, μπράβο στα κανάλια. Γιατί η τηλεόραση έχει μείνει ως η μοναδική διασκέδαση. Ο κόσμος θα βγει ένα Σάββατο και αν […] Ξέρεις πόσο έλειψαν τα πρωινά από την τηλεόραση; Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις τα πρωινά, αλλά έχει κάτσει κάποιος σαν μια νοικοκυρά να κάνει δουλειές στο σπίτι;».

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε την οικονομική κρίση και πόσο αυτή έχει επηρεάσει τον κόσμο: «Έχω πει και παλαιότερα, ότι η κατάθλιψη είναι χειρότερη από την κρίση. Όλοι περνάμε πάρα πολύ δύσκολα, πολλοί άνθρωποι περνάνε τρεις χιλιάδες φορές πιο δύσκολα από εμένα και ένας άλλος άνθρωπος ακόμα πιο δύσκολα από έναν άλλο. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα και μου λένε “κάντε μας να γελάσουμε, έχουμε ανάγκη από γέλιο” και αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω μέσω του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης».