«Δεν ξέρω τι δουλειά έχει στο κανάλι του Star η Στεφανίδου!». Κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση ανάμεσα στην Χριστίνα Λαμπίρη και την Ελεόνωρα Μελέτη, που αφορούσε την Τατιάνα Στεφανίδου και την μεταγραφή τους στο κανάλι του Star. Πριν αρχίσουν οι κακίες, οι δύο παρουσιάστριες είπαν στο τηλεοπτικό κοινό πως έκαναν πλάκα και υποδέχτηκαν με τα καλύτερα λόγια το νέο μέλος της οικογένειας του Star.

«Προφανώς δεν ήμαστε κολλητές, δεν ήμαστε το Sex and the city. Δεν είμαστε και κολλητές. Η κάθε μία κάνει την δουλειά της. Χάρηκα πάρα πολύ με την Τατιάνα. Επαγγελματικά εννοώ». Αυτά ήταν τα λόγια της Χριστίνας Λαμπίρη που φιλοξενήθηκε στην «Πρωινή Μελέτη» και τη ζητήθηκε να σχολιάσει την παρουσιάστρια του «Αξίζει να το ζεις».
Η συζήτηση περιστράφηκε στην συνεργασία που είχε η Χριστίνα Λαμπίρη και η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν και στο πως οι επαγγελματικοί τους δρόμοι χώρισαν.

Αυτή ήταν η υποδοχή της Τατιάνας Στεφανίδου, από τις δύο «κυρίες» του σταθμού, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο όλα όσα έχουν ακουστεί και αφορούν στην κόντρα και στους τσακωμούς ανάμεσα στις τρεις παρουσιάστριες του Star.