Με τραγούδια, χορό και άφθονο κέφι θα μπει το 2019 στον ΣΚΑΪ, καθώς και φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» θα κάνουν ρεβεγιόν στις οθόνες μας.

Την εκπομπή θα ανοίξει παιδική χορωδία, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία σπάνια συνύπαρξη με δύο μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού, τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Με την έλευση του νέου χρόνου, η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας θα μας πει τα κάλαντα, ενώ στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα πάρει ξανά το μικρόφωνο, τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες.

Στο πλευρό του θα δούμε να χορεύουν και να τραγουδούν: η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο διευθυντής του κυπριακού καναλιού «ΣΙΓΜΑ» Χρύσανθος Τσουρούλης, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Έλενα Δομαζάκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σόφη Πασχάλη, ο Ηλίας Γκότσης, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Δανάη Μεϊδάνη και η Ευανθία Τασσοπούλου.

Τη δική τους νότα στη βραδιά θα δώσουν οι: Αποστολία Ζώη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νικόλας Μπράβος, Σπύρος Χαριτάτος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Στέλιος Κρητικός, Ελένη Καρακάση, Άντρη Καραντώνη, Μαρία Ανδρούτσου και Άρης Πλασκασοβίτης.