«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη Λιάνα Κανέλλη. Δεν περιμέναμε ότι θα την πείραζε τόσο πολύ» δήλωσε στο newsbeast.gr ο παρουσιαστής της εκπομπής «Συντέλεια», Μάνος Βουλαρίνος και εξήγησε για ποιο λόγο την επέλεξαν.

– Τι έχετε να πείτε τώρα στην κυρία Κανέλλη;
«Εγώ αυτό που έχω να πω τώρα στην κυρία Κανέλλη είναι ότι έχουν περάσει πάρα πολλοί άνθρωποι που τους έχει κάνει πλάκα ο Φάνης. Αν ήξερα ότι μπορεί να στεναχωρηθεί τόσο πολύ, δεν θα μας περνούσε καν από το μυαλό να την κάνουμε. Θέλω να της πω συγγνώμη».

– Την είδατε; Μιλήσατε μαζί της;

«Ναι. Της είπα χίλια συγγνώμη. Της είπα ότι δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι μπορεί να την πείραζε τόσο και ότι την έχει σημαδεύσει τόσο κάτι τέτοιο. Η Λιάνα Κανέλλη είναι ένας άνθρωπος χρόνια στην τηλεόραση, με εμπειρία. Είναι μάχιμη πολιτικός. Νομίζαμε μάλιστα ότι θα το έφερνε τούμπα και θα έβγαινε από πάνω. Αυτή ήταν η σκέψη μας».

– Πώς θυμηθήκατε το χαστούκι του Κασιδιάρη και το συνδέσατε με τη σημερινή σας φάρσα;
«Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί, όπως ακούμε, τη βία. Σκεφτήκαμε με έναν τρόπο να βγει η Κανέλλη πάνω από τη βία. Αυτή ήταν η σκέψη μας. Περιμέναμε να βγει από πάνω. Τώρα όσον αφορά το πώς το θυμηθήκαμε, αυτό δεν ξεχνιέται. Εννοώ δηλαδή ότι δεν είναι μια λεπτομέρεια».

– Η κ. Κανέλλη ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο η Χρυσή Αυγή μπαίνει στα σπίτια μας. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;

«Ίσα ίσα, αυτό είναι τρομερή αδικία εκ μέρους της Λιάνας γιατί η σάτιρα που έχει κάνει η Συντέλεια στη Χρυσή Αυγή δεν νομίζω ότι έχει γίνει από άλλη σατιρική εκπομπή. Και συνεχίζουμε να της κάνουμε».

Δείτε εδώ τι είπε η Λ. Κανέλλη για το περιστατικό στο ΣΚΑΪ.